Ο αγώνας ανωμάλου δρόμου (Trail Running) που διοργανώνουμε στο Mountain Enduro Camp 2019 ανεβαίνει επίπεδο. Με τη διακριτική ονομασία Mamali Trail Run 2019 φιλοδοξεί φέτος να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών.

Γενικές πληροφορίες

Η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 10 χιλιομέτρων περίπου. Το κύριο χαρακτηριστικό της διαδρομής είναι το μαλακό τερέν και η δροσερή σκιά στο μεγαλύτερο μέρος της. Οι δρομείς θα κινηθούν σε μονοπάτια και παλιούς υλοτομικούς και δασικούς δρόμους. Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στις 10 π.μ. από τον κεντρικό χώρο των εκδηλώσεων. Η διαδρομή έχει ως εξής: Τα πρώτα τέσσερα χιλιόμετρα είναι κάτω από σκιά πυκνού δάσους, στη συνέχεια δύο χιλιόμετρα περίπου είναι εκτός δάσους και τα τελευταία τέσσερα χιλιόμετρα είναι πάλι κάτω από τη σκιά της οξιάς. Δηλαδή, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής είναι υπό σκιά. Στα 2,5 χιλιόμετρα βρίσκουμε το 1ο στεκ υδροδοσίας, στα 5 χιλιόμετρα συναντάμε το 2ο στεκ ενώ το 3ο στεκ είναι στα 7,5 χιλιόμετρα και το τελευταίο στεκ υδροδοσίας είναι στον τερματισμό του αγώνα.

Ο χάρτης για τη διαδρομή mamali trail run 10 km:

Ο χάρτης για τη διαδρομή trail running 10 km

Τα υψομετρικά για τη διαδρομή mamali trail run 10 km:

Τα υψομετρικά για τη διαδρομή trail running 10 km

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από την καταγραφή της διαδρομής (connect.garmin).

Η ατομική συμμετοχή στον αγώνα έχει αντίτιμο 5€. Η ομαδική συμμετοχή έχει αντίτιμο 3€ ανά άτομο (για ομαδικές εγγραφές 10 ατόμων και πάνω). Λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή θα βρείτε στη δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί παρακάτω.  Για τους δρομείς που θα έρθουν στο Mountain Enduro Camp μόνο για να συμμετάσχουν στο Mamali Trail Run 2019 η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι δωρεάν.

Το πακέτο που θα παρέχεται σε κάθε αθλητή στον τερματισμό περιέχει ένα (1) ρυζόγαλο ΘΕΣγάλα, ένα (1) τσάι tuvunu, ένα (1) μπουκάλι νερό ΘΕΟΝΗ, ένα (1) σάντουιτς και ένα (1) φρούτο. Ακόμη, στους συμμετέχοντες αθλητές που θα τερματίσουν στον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Οι απονομές στους τρεις πρώτους αθλητές, τόσο στην κατηγορία των ανδρών όσο και σ’ αυτή των γυναικών θα πραγματοποιηθούν στη 1:00 μ.μ. Επίσης θα βραβευθεί η πολυπληθέστερη ομάδα αθλητών.

Δήλωση συμμετοχής

Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα  Mamali Trail Run 2019 ορίζεται η 30η Ιουνίου 2019. Η δήλωση συμμετοχής προϋποθέτει αποδοχή όλων των όρων συμμετοχής. Συμπληρώστε την δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα Mamali Trail Run 2019 επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω τηλέφωνο: 6982310343 (Ανδρέας Ζουρλαδάνης).

Παιδικός αγώνας

Ο παιδικός αγώνας ξεκινάει στις 12:30 μ.μ. Τα παιδιά θα διανύσουν μια απόσταση 1000 μέτρων. Η διαδρομή γίνεται περιμετρικά του χώρου εκδηλώσεων και έχει ανεπαίσθητες υψομετρικές διαφορές.

Ο χάρτης για την παιδική διαδρομή:

Ο χάρτης της παιδικής διαδρομής

Τα υψομετρικά για την παιδική διαδρομή:

Τα υψομετρικά για την παιδική διαδρομή

Στον παιδικό αγώνα δε θα γίνει χρονομέτρηση και θα δοθεί σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό μετάλλιο. Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον παιδικό αγώνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Mamali Trail Run 2019 – Flyer

Mamali Trail Run 2019 – Promo video