Στο Mountain Enduro Camp 2018 διοργανώνουμε για μια ακόμη χρονιά μια δραστηριότητα που είναι ιδιαίτερα ελκυστική για πολλούς επισκέπτες. Είναι ο αγώνας ανωμάλου δρόμου (Trail Running).

Γενικές πληροφορίες

Οι αθλητές θα κινηθούν σε μονοπάτια και παλιούς υλοτομικούς και δασικούς δρόμους καλύπτοντας μια απόσταση 10 χιλιομέτρων περίπου, κάτω από δροσερή σκιά, σε ένα ιδιαίτερα μαλακό τερέν.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 στις 10 π.μ. από τον κεντρικό χώρο των εκδηλώσεων.

Η διαδρομή έχει ως εξής: Τα πρώτα τέσσερα χιλιόμετρα είναι κάτω από σκιά πυκνού δάσους, στη συνέχεια δύο χιλιόμετρα περίπου είναι εκτός δάσους και τα τελευταία τέσσερα χιλιόμετρα είναι πάλι κάτω από τη σκιά της οξιάς. Δηλαδή, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής είναι υπό σκιά. Στα 2,5 χιλιόμετρα βρίσκουμε το 1ο στεκ υδροδοσίας, στα 5 χιλιόμετρα συναντάμε το 2ο στεκ, το 3ο στεκ είναι στα 7,5 χιλιόμετρα και το τελευταίο στεκ υδροδοσίας είναι στον τερματισμό του αγώνα.

Ο χάρτης για τη διαδρομή trail running 10 km:

trail-running-2018-10km-χάρτης

Τα υψομετρικά για τη διαδρομή trail running 10 km:

trail-running-2018-10km-%cf%85%cf%88%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από την καταγραφή της διαδρομής (connect.garmin).

Για τη συμμετοχή στον αγώνα το αντίτιμο είναι 5€ και αυτό πληρώνεται με την είσοδο στο χώρο διεξαγωγής του Mountain Enduro Camp. Στους συμμετέχοντες αθλητές προσφέρεται δωρεάν είσοδος στο Mountain Enduro Camp και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ, ένα (1) νερό, μια (1) μπανάνα, ένα σοκολατούχο γάλα (προσφορά του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα) και δύο (2) κουπόνια φαγητού (αξίας 1,50€/κουπόνι). Ακόμη, στους συμμετέχοντες αθλητές που θα τερματίσουν στον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή κυπέλλου στους τρεις πρώτους αθλητές, τόσο στην κατηγορία των ανδρών όσο και σ’ αυτή των γυναικών.

Δήλωση συμμετοχής

Να σημειωθεί ότι για τους ενδιαφερόμενους αθλητές που δεν έχουν κλείσει τα 18 έτη, η συμμετοχή στον αγώνα θα επιτραπεί μόνο με Υπεύθυνη Δήλωση του κηδεμόνα τους λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα. Η δήλωση συμμετοχής προϋποθέτει αποδοχή όλων των όρων συμμετοχής. Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα trail running 10 km ορίζεται η 30η Ιουνίου 2018.

Συμπληρώστε την δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής έχει κλείσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα trail running 10 km επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω τηλέφωνο: 6982310343 (Ανδρέας Ζουρλαδάνης).

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα Trail Running 10 km!

Παιδικός αγώνας

Με την ολοκλήρωση του αγώνα trail running 10 km θα γίνει αγώνας για παιδιά, τα οποία θα διανύσουν μια απόσταση 1000 μέτρων. Η διαδρομή γίνεται περιμετρικά του χώρου εκδηλώσεων και έχει ανεπαίσθητες υψομετρικές διαφορές.

Ο χάρτης για την παιδική διαδρομή:

Ο χάρτης της παιδικής διαδρομής

Τα υψομετρικά για την παιδική διαδρομή:

Τα υψομετρικά για την παιδική διαδρομή

Στον παιδικό αγώνα δε θα γίνει χρονομέτρηση και θα δοθεί σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό μετάλλιο. Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον παιδικό αγώνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα ανωμάλου δρόμου (Trail Running) είναι ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα.

thesgala

Χορηγός επικοινωνίας είναι η μεγαλύτερη και πρωτοπόρα ελληνική ιστοσελίδα για το τρέξιμο: runningnews.gr

runningnews-gr