Η λαχειοφόρος αγορά που διοργάνωσε η Λέσχη  μας στα πλαίσια του 5ου Mountain Enduro Camp είχε ως σκοπό την οικονομική της ενίσχυση. Η κλήρωση των  τριών μεγάλων δώρων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 (τρίτη ημέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ). Η διαδικασία της κλήρωσης ολοκληρώθηκε (και βιντεοσκοπήθηκε) ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων που μας επισκέφθηκαν και φέτος στην πανέμορφη Μαμαλή, Βερδικούσιας.

Οι τυχεροί της κλήρωσης για τον 1ο και 2ο λαχνό εμφανίστηκαν με τον τυχερό τους λαχνό λίγες ημέρες μετά την μεγάλη κλήρωση. Σύμφωνα με τους όρους της κλήρωσης, είχε δοθεί χρονικό διάστημα έξι μηνών για να εμφανιστούν όλοι οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών. Ο κάτοχος του 3ου τυχερού λαχνού δεν εμφανίστηκε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, με την έναρξη του 2017 ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον η διαδικασία της λαχειοφόρου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους υποστήριξαν το έργο της Λέσχης μας αγοράζοντας λαχνούς. Ήταν μια πραγματικά ανεπανάληπτη λαχειοφόρος που χάρισε στον πρώτο τυχερό λαχνό ένα τόσο ακριβό δώρο!

Τα δώρα που κληρώθηκαν με τον αντίστοιχο αριθμό του τυχερού λαχνού είναι:

1ος λαχνός: Μηχανή Honda CRF 250L 2016
Νικητής: 1323
Αναπληρωματικός: 0190
Μεγάλος τυχερός: Λόλας Βασίλης

2ος λαχνός: Κράνος Acerbis
Νικητής: 1202
Αναπληρωματικός: 2171
Μεγάλος τυχερός: Πιτσίλκας Σιδέρης

3ος λαχνός: Ελαστικά Dunlop (ένα ζευγάρι)
Νικητής: 0590
Αναπληρωματικός: 3462
Δεν βρέθηκε νικητής

Δείτε την παράδοση των δώρων στους τυχερούς: