Οι στιγμές που περνάμε όλοι αυτήν την περίοδο στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Για άλλους  λιγότερο και για άλλους περισσότερο. Η δυσκολία δεν είναι μόνο οικονομικής ρευστότητας αλλά και σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικής πίεσης. Όπως όλοι, έτσι και εμείς – τα μέλη της Λέσχης Mountain Enduro Camp – προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις πάσης φύσεως δυσκολίες  που κορυφώθηκαν τις τελευταίες δέκα μέρες.

Η Λέσχη Mountain Enduro Camp επιμένει στην αυτο-οργάνωση, στον εθελοντισμό, δεν στοχεύει στο κέρδος. Για να υλοποιήσουμε το 4ο Mountain Enduro Camp έχουμε αφιερώσει απεριόριστο προσωπικό χρόνο. Τα έξοδα υλοποίησης ενός τέτοιου φεστιβάλ είναι αρκετά και νιώθουμε ευγνώμονες  που έχουμε την αμέριστη υποστήριξη των χορηγών μας.

Μετά το αρχικό μούδιασμα απέναντι στις δυσκολίες που βιώνουμε, είναι πλέον επιθυμία όλων μας να εκφράσουμε δημόσια το πάθος μας για τη διατήρηση  του θεσμού του Mountain Enduro Camp! Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες! Οι φίλοι, υποστηρικτές, χορηγοί και τοπικοί φορείς, βλέποντας την αποφασιστικότητα μας, βοήθησαν ακόμα περισσότερο. Και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Θέλουμε να συμβάλλουμε και εμείς στην αποφόρτιση της κακής ψυχολογίας που μας διακατέχει. Σκοπός της Λέσχης μας είναι, μέσα από την πληθώρα δραστηριοτήτων που έχουμε ετοιμάσει για σας, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πολλά έξοδα. Η επαφή με τη φύση συντελεί στην ηρεμία και στην καθαρή σκέψη που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

Έτσι, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε με κάθε εισιτήριο των 10€, επιπλέον δύο κουπόνια ανταλλακτικής αξίας 2€ για το μπαρ ή την ψησταριά μας.

Με τη συμμετοχή σας στο Mountain Enduro Camp κρατάμε όλοι ζωντανό το φεστιβάλ. Ελάτε στη Μαμαλή, υποστηρίξτε μας με την παρουσία σας!

Σας περιμένουμε όλους!

 

Λέσχη Mountain Enduro Camp