Ο ερχομός της νέας χρονιάς, πέρα από την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, αποτέλεσε για μας την αφετηρία της προετοιμασίας του 3ου Mountain Enduro Camp. Λίγες ημέρες μετά την είσοδο του 2014, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 12/1, η πρώτη τακτική γενική συνέλευση της πρόσφατα ιδρυμένης (Δεκέμβρης 2013) Λέσχης Mountain Enduro Camp χαρακτηρίστηκε από ζεστό κλίμα, αισιοδοξία, χαμόγελα και ελπίδα για τη φετινή προσπάθεια, η οποία πρόκειται να μετουσιωθεί σε πράξη στις 11, 12 και 13 Ιουλίου 2014 στη Μαμαλή Βερδικούσιας.

Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες του 2ου M.E.C. από το περασμένο καλοκαίρι και νιώθοντας ευγνωμοσύνη και υποχρέωση απέναντι σε όλους εκείνους που μας στήριξαν με κάθε τρόπο, είμαστε αποφασισμένοι φέτος να φέρουμε εις πέρας ένα ακόμα πιο άρτια οργανωμένο φεστιβάλ. Μπορεί η σκέψη και το βλέμμα να είναι στραμμένα στο μέλλον, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλους εκείνους που υποστήριξαν ηθικά και οικονομικά το εγχείρημα.

Το λιγότερο που μπορούμε από πλευράς μας να κάνουμε είναι μια ακόμη αναφορά των χορηγών του 2ου M.E.C.: Las Ramblas, N.R.G Κατηγιάννης, Είδη Υγιεινής Κάγιας, Highstones Cafe-Bar, Συνεταιρισμός Ελαιοχρωματιστών Ν. Λάρισας, Bacha , Ελαστικά Κουτσολικάκης, Dr. Bike, Βάρκα beach bar, Φροντιστήριο Ανοδικό, Cosmofloor, Fast Food Smile, Κατεψυγμένα Σωτρίνης, Συνεργείο Bosch Motortech, Συνεργείο Opel Τσιάντας-Γρίβας, Χοιρινά Συνάπαλος, Ξυλεία Δαμάνης, Ελαστικά Τσιπνής, Sound Academy, Walk The Line, αλλά και των χορηγών επικοινωνίας: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Enduro.gr, LarisaGoal, Parkour.gr, LarissaNet.gr.

Ο χρόνος ήδη ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για το 3ο Μ.Ε.C.. Ενημερώσεις για την πορεία και την εξέλιξη της διοργάνωσης και γενικότερα για τις όποιες δραστηριότητες της Λέσχης, θα φιλοξενούνται εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα μας καθώς και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook. Μείνετε συντονισμένοι!