Συνηθισμένες ερωτήσεις (FAQ)

Αρχική » Πληροφορίες » Συνηθισμένες ερωτήσεις (FAQ)
Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στις απορίες που πιθανόν να έχετε γύρω από το Mountain Enduro Camp!

Αν δεν σας καλύψουμε, μην ανησυχείτε, θα έχουμε και περίπτερο πληροφοριών!

Ίσα ίσα! Απευθύνεται σε όλους. Περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων είναι η οδήγηση μηχανών τύπου enduro στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής.

Στη σελίδα: Εκδηλώσεις θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Επίσης, δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων στην σελίδα: Πρόγραμμα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε αρχικά στη Βερδικούσια με αυτοκίνητο/μηχανή. Αναλυτικές πληροφορίες στη σχετική σελίδα μας. Καθώς πλησιάζετε στη Βερδικούσια θα βρίσκετε δικιά μας σηματοδότηση που θα σας κατευθύνει στην τοποθεσία Μαμαλή (7 χλμ από τη Βερδικούσια), όπου και πραγματοποιείται το Mountain Enduro Camp. Φυσικά μια στάση στην πλατεία του χωριού, προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Θα πρέπει να βρείτε κάποιον τρόπο να φτάσετε στο χωριό Βερδικούσια. Αν επιλέξετε ΚΤΕΛ, η μόνη σας επιλογή είναι το ΚΤΕΛ Λάρισας. Δείτε στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Λάρισας για τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μόλις φτάσετε στη Βερδικούσια, χαλαρώστε, απολαύστε τον φρέσκο αέρα του χωριού και με ναυλωμένο όχημα από το Mountain Enduro Camp θα φτάσετε στη Μαμαλή και στο χώρο του φεστιβάλ. Οι ακριβείς ώρες αναχώρησης του οχήματος από την πλατεία του χωριού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ακριβώς έξω από τον περιφραγμένο χώρο του Mountain Enduro Camp και ξεχωριστός (φυλασσόμενος) χώρος για τις μηχανές. Το παρκάρισμα δεν θα σας απασχολήσει αυτό το τριήμερο. Προτείνουμε όμως σε όσους διαθέτουν οχήματα να μεταφέρουν όσα περισσότερα άτομα μπορούνε, για την ευκολότερη διεξαγωγή του φεστιβάλ αλλά και ως δείγμα σεβασμού προς τη φύση.

Τα προσωπικά σας αντικείμενα και γενικότερα ό,τι θα παίρνατε όταν κάνετε camping. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε και ζεστά ρούχα (χειμωνιάτικα) εκτός από κοντομάνικα. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις δροσερές βραδιές, μη ξεχνάτε ότι θα βρίσκεστε σε 1400 μέτρα υψόμετρο!

Στο Mountain Enduro Camp υπάρχει περιφραγμένος χώρος με αρκετό χώρο για κατασκήνωση, κάτω από τη σκιά των δέντρων οξιάς. Επιλέγετε εσείς που θα στήσετε τη σκηνή σας. Εξαιρούνται κάποιοι λίγοι χώροι (που θα σας υποδείξουν οι διοργανωτές) για λόγους διευκόλυνσης της διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Η κατασκήνωση είναι δωρεάν. Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου.

Δείτε τη σχετική σελίδα γενικών πληροφοριών γύρω από τις παροχές του χώρου εκδήλωσης αλλά και την οργάνωση του φεστιβάλ.

Στο Mountain Enduro Camp υπάρχουν τουαλέτες, ντουζιέρες αλλά και ειδικοί χώροι για αλλαγή ρούχων.

Ισχύουν οι «άγραφοι νόμοι» των σωστών κατασκηνωτών! Σεβόμαστε τους διπλανούς μας, σεβόμαστε τη φύση, ΔΕΝ ανάβουμε φωτιές, μαζεύουμε τα σκουπίδια μας.

Πάντα υπάρχει πρώτη φορά. Με την άφιξη σας στο Mountain Enduro Camp, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο πληροφοριών και να ζητήσετε τη σχετική βοήθεια. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε άμεσα να έρθει μαζί σας κάποιος από την ομάδα διοργάνωσης και να σας βοηθήσει στο στήσιμο της σκηνής σας. Να είστε σίγουροι ότι θα επαναλάβετε το στήσιμο σύντομα, και χωρίς βοήθεια!

Ναι. Στο Mountain Enduro Camp θα υπάρχουν σημεία παροχής ρεύματος για το σκοπό αυτό. Για την εξυπηρέτηση όλων των επισκεπτών, θα πρέπει οι κάτοχοι των κινητών συσκευών να φροντίζουν για την χρήση των σημείων παροχής ρεύματος για σύντομο χρονικό διάστημα. Η ομάδα διοργάνωσης δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια μη επιτηρούμενων συσκευών.

Και βέβαια! Οι μικροί μας επισκέπτες απολαμβάνουν την επαφή με τη φύση. Θα έχουμε προετοιμάσει κάποιες δραστηριότητες για τα παιδιά, με σκοπό την εξοικείωσή τους με τη μηχανοκίνηση και τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, με τη φύση και τα ζώα. Πολλά παιδιά συμμετέχουν και στην πεζοπορία. Σας περιμένουμε!

Φυσικά και μπορείτε να έρθετε. Τα σκυλιά όμως (ανεξαρτήτως μεγέθους ή ράτσας), θα πρέπει να είναι πάντοτε δεμένα με λουρί εντός του περιφραγμένου χώρου. Ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του σκύλου και τη φροντίδα του ώστε να μην ενοχλεί τους γύρω του.